15 Kas 2014

BLOĞUNU TANIT


Merhaba arkadaşlar. Blog yazmaya başlayalı çok olmadı; ama kendimce epey bir şey öğrendim bu konuda. Hatta daha şimdiden canı gönülden sevdiğim insanlar tanıdım. Ancak, her blogger gibi ben de insanları bloğumdan haberdar etmek ve severek okuyacağım yeni bloglardan haberdar olmak istiyorum. Bu konuda düzenlenen etkinliklere de katıldım; ama bu şekilde hep belirli bir çevrede kaldığımı fark ettim. Yanlış anlaşılmasın bu çevreden hiç ama hiç rahatsız değilim; sadece blog dünyası uçsuz bucaksız bir okyanusa benziyor ve ben bu okyanusta biraz daha derine açılmak istiyorum. Tabii içinde boğulmayacağım bir derinliğe.
Blog tanıtma etkinliklerinde gördüğüm kadarıyla düzenlediğim bir etkinlik olacak. Eksiğim, yanlışım olursa şimdiden af diliyorum. Naçizane düzenlediğim bu blog tanıma ve tanıtma etkinliğine katılmak için yapılması gerekenler şöyle: 
  • Bloğumu gfc’de takibe almak. 
  •  Bu duyuruyu Google plus’ta paylaşmak.
  •  Etkinliğe katılacak bloglardan takibe almamış olduğunuz 1 bloğu mutlaka takibe almak. Daha çok da alabilirsiniz o sizin bileceğiniz bir şey; ama 1 bloğu muhakkak takibe almanız benim koşullarımdan biri.
  •  Bu madde takip ettiğim ve beni takip eden blog yazarlarından özel ricamdır. Eğer gelip burada bloglarını tanıtarak bana ve bu organizasyona destek olurlarsa çok mutlu olurum. 
     Tanıtım konusunda sınır yok arkadaşlar. Çok fazla tıklanan bir site değilim ama blog tanıtımlarınızı ağırlamaktan onur duyacağım. Dilediğiniz kadar anlatın. Bloğunuzun adını, adresini, içeriğini, hedefinizi, sevdiğiniz, vurgulamak istediğiniz bir gönderiniz varsa onu yorum kısmına bırakabilirsiniz. Sevgilerimle.

97 yorum:

  1. Kişisel bir blog benim blogum.Genellikle denemeler ve şiirler paylaşıyorum.Herkesi beklerim :)
    Ciceklerleyasam.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğunuzu takibe aldım banada beklerim.Sevgiler.
      Hobium

      Sil
    2. http://minidost.blogspot.com.tr/
      Bütün hayvansever dostlarımın desteğini bekliyorum.

      Sil
    3. http://helloburcu3523.blogspot.com.tr/

      Sil
    4. https://aradasacmalamaklazim.blogspot.com.tr/

      Sil
  2. Herkese merhabalar, öncelikle böyle güzel bir etkinlik düzenleyen sevgili Fidan'a teşekkür ediyorum, onun yazılarını zevkle takip ediyoruz...
    Benim bloğum ise örgü, amigurumi hikayeleri ve biraz da bahçe üzerine bu etkinlik sayesinde herkesi bloğuma bekliyorum
    http://www.gelincikzamanlari.blogspot.com.tr/
    Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğunuzu takibe aldım banada beklerim.Sevgiler
      Hobium

      Sil
    2. Amigurumi ile ben de uğraşıyorum, en sevdiğim hobilerimden biri :)) Blogunuzu da çok sevdim, tığ işi ile ilgili çok güzel örnekleriniz var.

      Sil
  3. MERHABA ..Bu etkinlikler faydalı oluyor teşekkürler.
    http://sevdicann.blogspot.com.tr/ bloğunun sahibiyim..
    Bloğumda keçe giyim aksesuar takı tasarımlarım, kitap önerilerim, yemek tariflerim, ordan burdan sıcak sohbetlerim bulunmaktadır..
    bloğumu ziyaret edin ki ben de sizi tanıma fırsatı bulayım..
    şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. Merhabaa :) Çok güzel düşünmüşsün :) Bu yazı blog anasayfamda çıkmamıştı yani izleyicisi olduğumuz bloggerların yazılarının çıktığı yerde adı herneyse artık :) Orda görsem hemen gelirdim diğer izleyicilerinde bu sebeple görmemiş ve katılamamış olabilirler bunu belirtmek istedim.
    Blog tanıtımıma gelirsek blogumda saç bakımına ağırlık veriyorum ama cilt bakımı ojeler makyaj kitap yorumları gibi yazılarımda var. İzleyicim olan bloggerları bende izlemeye alıyorum ama bazen gözümden kaçabiliyor bloglarının linkini herhangi bir yazımın altına yorum olarak bırakırlarsa sevinirim :)

    http://suslusirine.blogspot.com.tr

    Ayrıca benimde bir blog keşif etkinliğim var http://suslusirine.blogspot.co.uk/2014/09/blog-kesif-etkinligi.html bu linkten ulaşabilirsiniz :)

    Herkesi beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Fidancim oncelikle etkinligin hayirli, ugurlu olsun :)
    Ben de blogumdan soz edeyim biraz o halde:)
    Blogumda eva calismalarim, el yapimi tebrik karti ve defterlerim, geri donusum calismalarim gibi ilgilendigim hobilerin yani sira denedigim tarifler ve gunluk tarzda yazdigim yazilar yer aliyor. Aslinda herhangi bir konu sinirlamasi yaparak kendimi sinirlamak istemiyorum. Cunku blogum benim ikinci evim, kendimi en ozgur hissettigim yer. İlgi alanlarima, beni mutlu eden yahut uzen, kizdigim, uzuldugum her seye sahit olabileceginiz, hayallerime, sevinclerime ortak olabileceginiz bana ait bir dunya. İlgilenen herkesi bloguma bekliyorum. Sevgiler :)
    masalyildizi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar. Hobi, dekorasyon ve evlilik hazirliklarina dair paylasimlarim var. Herkesi bekliyorum :) scldrn.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. bizim blogumuz her yaştan anne baba ve adaylarına yönelik eğitim,uygulama etkinlikleri ve eğlenceyi kapsayan bir blog çoklu yazarlarla birlikte blogumuzu devam ettiriyoruz mutlaka size hitap eden konularımız ve eğlenceliklerimiz olacaktır.mutlaka bekleriz.ayrıca arkadaşımıza bu etkinlik daveti için teşekkürler.
    http://mutluannebabalar.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. Ben de varım tabi ki. Blog dünyasındaysan ve benim sayfama hala uğramadıysan büyük bir hata yapıyorsun demektir dostum. Tamam tamam şaka, uğramamış olman çok normal, ama uğrarsan çok sevinirim. Gezdiğim yerler, okuduğum kitaplar, aklımdan geçen herşey hakkında birşeyler karalıyorum okursan beni çok mutlu edersin. Bekliyorum bak! :)

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, ben de blogumu yeni açtım, kozmetik, cilt bakımı, makyaj, saç bakımı konularında nacizane yorumlar yapıyorum. İlgilenen herkesi beklerim. Blog adresim http://moonlightonthemirror.blogspot.com.tr Blogumun adı Aynadaki Ayışığı. Bu etkinliği düzenlediğiniz için ayrıca size çok teşekkür ederim. Umarım biz yolun henüz başında olan bloggerlar için faydalı olur. Takipteyim, sevgiler <3

    YanıtlaSil
  10. Selamlar blogunuzu tanıttım tekrar paylaşacagım :)) Benim blogumda da deneme yazıları, kitap yorumları, gezgin notları, alışveriş, azıcık dekorasyon ve hobi, araştırma yazıları, çektiğim fotoğraflar, biraz da müzik ve moda var :) Herkesi bloguma beklerim tabiki ^.^ http://cam-misket.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça güzel görünüyor :) Tabii bana da beklerim ^-^

      www.herseybirhikaye.blogspot.com.tr

      Sil
  11. Merhaba sevgili Fidan cım ve bloger arkadaşlarım.
    Etkinlik güzel inşallah amacına ulaşır hepimize faydalı olur.
    Benim Hobium ismindeki bloğumun geneli bir bayanın ilgisini oluşturabilecek konulardan oluşuyor.Hobi ,küçük dıy projelerim kozmetik ürün deneyimlerim,yemek ve genel yaşamdan kücük haberler vs.Tüm arkadaşları beklerim.Bu arada kısa zaman sonra sonuçlandırılacak birde çekilişim bulunuyor.Tüm arkadaşları ÇEKİLİŞİMe davet ediyorum.Kucak dolusu sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  12. Geçen gün denk gelmiştim blogunuza, takibe aldım sanıyordum. Almamışım. Yaşlanıyorum sanırım :)

    Kendi halimde, kendi çapımda içimdeki kurumları boşalttığım, duygularımı, düşüncelerimi, hikayelerimi vs. paylaştığım yeni sayılabilecek bir blog:
    http://yinegunlerdenbirgun.blogspot.com.tr/

    Gelirseniz sevinirim. Gün gelir ortamlarda ''ben onu taa ne zaman keşfetmiştim'' dersiniz :P

    YanıtlaSil
  13. kozmetik, bakım , nail art, ürün yorumları ve satışı adına her türlü yazıyı bulabilceğiniz bir blogum var bana da beklerim. Etkinlik davetin içinde çok teşekkürler Fidan :)
    http://sinempehlivan39.blogspot.com.tr/
    blog satışıma bir göz atın derim bu ucuzluk kaçmaz ;)

    YanıtlaSil
  14. Merhaba.
    Güzel bir etkinlik olmuş. Teşekkür ediyorum öncelikle. Bu sayede blogunuzu da keşfettim, çok güzel oldu. :) Blogumdan bahsedeyim;

    Blogumda kitap paylaşımları yapıyorum. Kitap yorumları, yazarların hayatları ve kitapları, kitap tavsiyeleri gibi yazılar yer alıyor. Kitap çekilişleri düzenliyorum. Çok yeni sayılmam ama yeniyim :)
    Kitaba gönül vermiş ya da vermemiş herkesi bekliyorum.
    Sevgiler ♥

    http://kitaptanbayan.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Fidan,okuyucun bol olsun diyorum...Benim bloğum daha çok dikiş ağırlıklı,Dikiyorum,giyiyorum ve onları fotoğraflıyorum.Fotoğraf çekmeyi de çok seviyorum.Çevremde gördüğüm güzellikleri paylaşmayı seviyorum,kitapları seviyorum,şiir seviyorum ve paylaşıyorum.Sevgilerr

    YanıtlaSil
  16. Fidan'ın yazılarını çok severek okuyorum, bu etkinlik de süper olmuş :)

    Ben blogumu nasıl tanıtırım bilemedim çünkü ne hakkında yazıyorum hiç bir fikrim yok. O an aklıma ne gelirse onu yazıyorum, günlük gibi, karalama defteri gibi, kitap var, sinema var, kendi yazdığım denemeler var, sevdiğim şeyler, rahatsız olduğum şeyler var. Her şey var, hiçbir şey yok. Adı gibi garip bir diyara ait rüyalar işte :)

    strangelanddreams.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Selam canım çok güzel bir etkinlik olmuş ben senin blogunu zaten takip ediyormuşum :)
    Benim blogum hayata dair ne varsa anlatıyor ama sanırım en çok kozmetik güzellik yazılarım var ilgilenenleri mutlaka beklerim :)

    mylittlemascara.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  18. Selam!

    Böyle etkinlikleri çok seviyorum. Bu sayede gerçek bloggerlarla tanışma fırsatımız oluyor. .öncelikle etkinlik için teşekkür ediyorum.

    Ben ıvır zıvır başta olmak üzere, her konuda yazıyorum. Eleştiriler, sinema, fotoğraf ve gidilecek mekanlar da yazı skalamda. Bekliyorum :)

    YanıtlaSil

  19. inciice.blogspot.com
    gocebeninzihni.blogspot.com

    Takipteyim :)

    YanıtlaSil
  20. Fidan hanım bende yorum bırakmıştım ama gelmedi size sanırım :)

    YanıtlaSil
  21. Bu tür etkinlikler tanımadığımız ve bilmediğimiz blogger arkadaşlara ulaşmamızı sağlıyor, zira tanışmak, paylaşmak demek, yeni dostluklar, yeni bilgiler demek, bu etkinlik için tebrik ederim sizi. Biz tanışıyoruz ama bu sayede tanışamadığımız ve belki de bize çok yarar sağlayacak arkadaşlara ulaşmış olacağız.

    Değişik ve mutlaka denenmiş pasta ve tatlı tariflerini bulabilir, ilginizi çekebilecek yazılarımı okuyabilir, size yardımcı olacak bazı önerileri görebilirsiniz. tanıtımıyla yazıyorum bloguma. Bu sayede çok dost insanlarla yazışma imkanı oluyor ve bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Size sevgi ve tebriklerimi iletmek isterim...
    http://sevdaninsokagi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  22. Herkese kocaman bir merhabaaaa :)
    Öncelikle bu etkinlik için ismi güzel Fidan Hanım'a çok tşk ederim..Blog tanıtımlarına bayılıyorum merakla okuyorum takip ediyorum..

    Benim blogum özel günlerde klasik hediyeler yerine farklı hediye alternatifleri üzerine..Hobi olarak Sabun ve keçe ile uğraşıyorum..Sizin için özel bir günü daha da farklılaştırmak ve anlamlandırmak için uğraşıyorum ve bu bana acayip zevk veriyor..
    Blogum http://gulsahinsihirlidegnegi.blogspot.com.tr/

    Bloguma beklerim ve iade ziyarete mutlaka ve zevkle gelirim..

    Hoşçakalın..

    YanıtlaSil
  23. benim blloğum yok ama sizi severek takip ediyorum kuzum :)

    YanıtlaSil
  24. Merhaba :) öncelikle bu yararlı paylaşmınız için çok teşekkür ederim.Bloğunuz çok güzel başarılarınızın devamını dilerim.Bende kişiye özel hediyeler
    tasarılıyorum.Bloğuma beklerim.Sınırsız Hayal Gücü olmazsa olmazımdır :)
    http://fatofotofan.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  25. Merhaba;
    Güzel bi etkinlik olmuş teşekkkür ederiz:) Benim bloğumda alışverişlerim,kombinlerim,sofralarım,sunumlarım,doğumgünü partileri vb. biçok konuyu bi arada bulabilirsiniz:) Herkesi beklerim:)

    YanıtlaSil
  26. kişisel bir blog kendi kullandığım ürünler ,tavsiye edebileceklerim yapıp ettiklerim,önerilerim herşey bir arada www.kiriksemsiye.blogspot.com.

    YanıtlaSil
  27. yorumunu yeni gordum canım buarada söz sanatı bloguna tıklayınca otomatik yonleniyor sorunu cozmussun sanırım :) hımm senin icin bende katılayım ozaman bu etkinlige :)
    ağırlık olarak anne cocuk üzerine yazıyorum http://www.gulsahonen.com/

    YanıtlaSil
  28. Selam :) Ben de burdayım. Teşekkürler etkinlik için. :) Şartlar da tamamdır sanırım...

    Gördüğünü, yaşadığını, hissettiğini, yolda belde, akıllı-deli telefonuna öylesine yazmaya başlamış, orda burda paylaştığı yazıları beğenilince daha da yazası gelmiş, acık ipin ucunu kaçırmış herhangi bi insan kişisiyim bendeniz de. :)
    Sevdiğim, sevmediğim, kızdığım, kırıldığım, üzüldüğüm, ve fakat kimsenin yüzüne diyemediğim şeyleri, yeri geldikçe çemkire çemkire deyip, hafifliyorum blogumda. ;) Sizin de varsa diyemeye diyemeye şiştikleriniz, gelin beraber diyiverelim gaali. Bekliyorum kahveye, sevgiler... ;)

    http://mimiklibocek.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  29. blog tanıtım etkınlıgınıze bende katılıyorum benım blogum ıse elişi bıraz yetenek bıraz hayat yazı yazmayı sevıyorum fakat 2 cocukla zor oldugundan resım daha cok paylaşıyorum sizleride bekliyorum elazıgdan sevgıler

    YanıtlaSil
  30. iade-i ziyarete geldim:)
    Anneysen ya da anne adayıysan,çocugunla eğlenerek onu eğitmek istiyorsan,yemek yapmayı seviyorsan,kendin yap projeleriyle alakalıysan,dikmeyi,örmeyi,kesmeyi ve de biçmeyi seviyorsan o zaman bloğuma beklerim:)

    http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  31. Merhaba bende çok çok yeniyim öncelikle süper bir etkinlik ve şartlar tamam.Ben birde çekiliş yapıyorum ama kimseye duyuramadım umarım buradan görünür. makyaj ve sağlık hakkında yorumlamalarım olacak.acemiyim azcık yardım ederseniz sevinirimmm

    http://bakimlivesaglikli.blogspot.com.tr/2014/11/hosgeldim-cekilisi-clinique-eye-liner.html

    YanıtlaSil
  32. Bloğun hayırlı olsun takibe aldım ben de yeniyim blog dünyasında 4 kasımda açtım kişisel bakım ve makyaj malzemeleri ağırlıkta olmak üzere hayata dair herşeyi paylaştığım bloguma herkesi beklerim... www.pembemakyajcantam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  33. Merhabalar :) Öncelikle oldukça faydalı bi etkinlik olmuş, yeni keşifler yapmış oldum yeni başlayan biri olarak, teşekkürler.


    Benim blogum henüz yeni açtigim kişisel bir blog. Ancak devamının gelmesini umuyorum. İçerik olarak daha çok hayatın ve hayatların gereklilikleri, kişisel gelişim ve değişim hakkında yazıyorum ya da yazmayı planlıyorum. Beklerim:

    www.herseybirhikaye.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  34. Merhabalar,Fidan hanım bende bu tanıtımda olmak istedim Yemek bloğuyum mutfağa girdiğimde dolabımda olanlarla tarif üretmeyi sevgimide katarak pişirmeyi, yeni arkadaşlarla tanışıp onlarla beraber bir kahve içmek bana keyif veriyor sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  35. Merhaba ,Fidancığım paylaşımımı yaptım.Çok güzel bir etkinlik bu ,yeni bloglar keşfetmeye ve keşfedilmeye bayılıyorum. Yaşam blogum var benim ,bir gün makyaj paylaşırsam ,bir gün deterjan paylaşırım ,gün gelir bakmışsın yemek yapıp tarif vermişim .Kısıtlamaları sevmeyen bir insanım o yüzden tek bir konuda kısıtlayamıyorum kendimi, ben denk geldiğim tüm blogları izlemeye almaya dikkat ediyorum .Benim blogumada uğrarsanız memnun olurum,sevgiler...

    YanıtlaSil
  36. Merhaba öncelikle teşekkür ederim bu etkinliğiniz için :)
    Blogumda makyaj,kozmetik,oje,bakım konularına yer veriyorum herkesi mutlaka bekliyorum bloggerlar olarak birbirimize destek olalım :)
    http://makyajtavsiyem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  37. Merhaba,

    Blogumda objektif olarak kozmetik ve bakım ürünlerinin incelemelerine detaylı bir şekilde yer veriyorum:)
    http://makyajcigeldihanim.blogspot.com.tr/
    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ilginç bir şekilde bir süredir izleyiciler butonu bazı bloglarda çalışmıyor (yeni açılan) ben de onlardan biriyim maalesef. Bu yüzden google plus takip kullanabiliyorum. google plus'dan da ekledim sizi, sizi de beklerim:) https://plus.google.com/107546129998996708610/posts

      Sil
  38. Merhaba,
    Blogum, http://griipalyaco.blogspot.com.tr/

    Kendimce sevdiğim, beğendiğim, izlediğim, okuduğum, gördüğüm herşeyi paylaşmayı hedeflediğim bir yer benim için.
    Destek olursanız çok sevinirim. Yeni ve acemi olduğum için yardımlarınızı bekliyorum.

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fidan hanım, zamanla artık :)

      Sil
  39. herkese merhaba :) cok guzel bir etkinlik olmus emegine saglik :) Ben Belçim Sarıeyyüpoğlu. 2013 yılından bu yana “Beauthings for me “ adlı blogun yazarıyım. Blogumda modadan, stylinge, kendi projelerimden, gezip gördüğüm yerlere, bir takım makyaj tüyolarına kadar birçok şey paylaşıyorum. Ayrıca konsept çekimler yapmaktan da çok hoşlanıyorum. Kendi yaptığım do it yourself projelerine blogumda sıklıkla yer veriyorum. Etrafımda gördüğüm herşey benim için birer ilham kaynağı olabilir. Blogumun adresi www.beauthingsforme.blogspot.com. Herkesi beklerim :)

    YanıtlaSil
  40. Blogu takibe aldım mutlaka benim bloguma da beklerim :) çok çok güzel bir paylaşım olmuş bu arada yeni bloggerların birbirini keşfetmesi için bi fırsat:)

    YanıtlaSil
  41. Merhaba, bana yazdığın yorumda blog tanıtım etkinliğinden bahsetmiştin ama nasıl bir kafadaymışım ki geri dönüş yapmak aklıma bile gelmemiş :( Yazılarını okumak için gelince gözüme ilişti, tanıtayım dedim. Her birine yorum yazamasam da yazılarını severek okuyorum canım. Kalemine kuvvet;)
    Geri dönüşüm, kendin yap çalışmalarımı ve ağırlıklı olarak diktiklerimi paylaşıyorum. Herkesi beklerim.
    www.ruhand.com

    YanıtlaSil
  42. Bende yazmıştım, yorumumu almadınız mı acaba :(

    YanıtlaSil
  43. Merhaba sevgili Fidan,
    Ben Sezen Eminova, Belçim'in google+ üzerinden bu bağlantıyı paylaşması sonucu blogunu keşfettim, görür görmez damlamadım tabi, inceledim kaleminden çıkanları okudum ve gerçekten çok güzel yazılar var, emeğine yüreğine sağlık. İlgi ile takip etmeye başladım. Bende www.sezence.com blogun sahibiyim, belirli paylaştığım bir konum yok aslında.. gezdiğim gördüğüm yeni keşfettiğim lezzetler ve mekanlar, fotoğrafçılık, giyim, moda, iş hayatı, yanı kısaca gözümden kalemimden çıkanlar ve objektifime yakalanları bulabilirsiniz :) Bana da beklerim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  44. o kadar haklısın ki blog dünyası ucsuz bucaksız yeni yerler keşfetmek gibi :) yazılarına bayıldım. hep yazarsın umarım bizde heeep okuruz :) benim blogum kişisel bir blog hayata dair, bana dair, anılarım, sevdiklerim, kozmetik önerilerim eğer merak edenler olursa beklerim :) http://zeynepgunluk.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  45. Baka bir keşif etkinliğinden geldim yeni bir etkinlikle karşılaştım.Takibe aldım sizi...Hayatın her alanına dokunduğum bloguma bende beklerim.Sevgiler
    http://serhira.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  46. Merhabalar...
    Bende başka bir blog keşif etkinliğinden gelmiştim burada da var mış ne güzel :)
    Beni takibe alan arkadaşlara itina ile gelirim...
    Herkesleri sayfama beklerim :)
    Takibe aldım sizi...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  47. Merhaba
    Blogunuzu takip ediyorum daha önce takibe almıştım

    Benim de kişisel düşüncelerimi paylaştığım bir blogum var
    http://www.bloggokhantekin.com

    YanıtlaSil
  48. Vay beee.... konu blogunu tanitmak (yani kendi cikari konusu) olunca ne cok katilim olmus, herkes erinmemis, üsenmemis ve yorum birakmis. Ozaman zor gelmemis nedense:)
    Ve bircogu da birdaha hic görünmemis.

    Hey gidi...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Buradaki kimi yazarların bloglarına gidip özellikle rica etmiştim gelip etkinliğe katılır mısınız diye. Olsun sorun değil ben de zaman zaman aynısını yapıyorum. Gidip etkinliğe katılıp bloğumu tanıtıp ilgimi çekmediğinden oraya bir daha uğramıyorum.

      Keşke gelmişken siz de tanıtsaydınız bloğunuzu :)

      Sil
  49. Blogumda her gün yenilenen icerigiyle size hitap etmeye çalışıyorum.Ilginc,bilgi dolu,özgün yazı stilleriyle okunmaya değer.

    www.aboutcuriosity.org

    YanıtlaSil
  50. Blogunuzu begendim http://guzelguzelsozler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  51. Merhaba.
    siyahsutt.blogspot.com.tr Beklerim.

    YanıtlaSil
  52. Bir ailenin yaşadıkları.

    www.zamanarasi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  53. Kendini bulursun belki bloğumda,beklerim :)

    http://selinayozkannnn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  54. Merhaba arkadaşlar, böyle bir blogum var: “ http://www.portalblogger.com ”

    Burada kendi blogunu daha mükemmel hale getirmek isteyen Blogger'lar için araçlar, eklentiler ve faydalı ipuçları paylaşıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloğunuzu beğeniyorum ve takip ediyorum benimde ders ipuçlarımı paylaştığım bloğum var bendenadamolmazdemeyin.blogspot.com.tr/ bakabilirsiniz

      Sil
  55. Dekorasyon önerileri,güzellik,bakım,makyaj,müzik,sanat,teknoloji.. ilgilendiğim ilgimi çeken şeyleri bloguma yazıyorum. Sizleri de beklerim ^^
    chichsoul.blogspot.com
    instagram.com/chichsoul

    YanıtlaSil
  56. takip ettim benimde ders ipuçlarını paylaştığım bendenadamolmazdemeyin.blogspot.com.tr/ bloğum var bakabilirsiniz

    YanıtlaSil
  57. https://ygslyshocam.wordpress.com daha yeni açtım buloğumu beklerim

    YanıtlaSil
  58. Forex ile para kazanmak isteyen herkesin bilmesi gerekenler;
    forexipucu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  59. Özellikle özgün içerik ürettiği halde tanınma problemi yaşayan blog yazarı arkadaşların birbirine yardım etmesi gerekiyor. Sitelerimize girip takip+yorum yaparak yeni bloglara yardımcı olabiliriz. :)

    Bloguma beklerim
    Kişisel Blog Adresim:
    http://www.gonuldendile.com

    YanıtlaSil
  60. 90 lar Türkçe Pop,Rock,Slow

    90 li yillara ait turkce sarkilarin,videolarin derlendigi bu nostalji bahcesini cok seveceksiniz.Ne varsa eskilerde var

    nostaljivakti.blogspot.com

    YanıtlaSil
  61. Hayata tutunmaya çalışırken, hayal dünyasına ve acılarına kafa tutan herkese :) deepinsideones.blogspot.com

    YanıtlaSil
  62. http://helloburcu3523.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  63. Kitaplarla ilgili benim blogum herkesİ beklerim kitapkizblog.blogspot.com

    YanıtlaSil
  64. Yemek tarifleri için bloguma beklerim :) http://mhdunyamutfaklari.blogspot.com.cy/

    YanıtlaSil
  65. selamlar, iddia ediyorum baska kitap sitesine ziyaret etmeyeceksiniz.
    http://epubkitaphanecim.blogspot.com.tr/ bu adresdeyim, bulamayacığınız epub formatındaki tüm kitaplar ile hizmetinizdeyiz,

    YanıtlaSil
  66. Makyaj güzellik bloguma herkesi beklerim :)

    http//guzellikevrenim.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  67. merhaba, yazmaya yeni başladığım ve düzenli olarak moda hakkında yazacağım blog sayfama herkesi beklerim :) http://ekkfashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  68. Yeni bir blog açtım ve başıma gelen şeylerle o hafta olan ilginç olaylarla ya da motive edecek yazılarla ilgili paylasimlar yapıyorum. Takip etmek isterseniz https://bogurtlenlirecel1201.blogspot.com

    YanıtlaSil
  69. ---------------İnternet Treni'nin Sosyal Vagonu-----------------------------------

    Sosyal medya hakkında merak edilen,yapılması gereken ve güncel sosyal medya haberlerini paylaştığım bloğuma herkes davetlidir.

    http://www.sosyalvagon.com/

    YanıtlaSil
  70. http://www.uguragirgol.com/ kişisel gelişim girişimcilik ekonomi konularında yazılar paylaşıyorum blog sitem için öneri fikirlerinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
  71. Çok teşekkür ederim. Geniş kitleye seslenmek için güzel bir platform.

    YanıtlaSil
  72. Merhaba!
    https://ecealtuntas.blogspot.com.tr/ benim bloğum,
    belli bir konusu olmayacağı için ve genellikle kendi düşüncelerim doğrultusunda yazacağım için kendi adımla açmak istedim
    Bir konu hakkında yazılar olacak; benim eğitimimi aldığım ilgi alanları tiyatro, dans, ajans, oyunculuk, genç başarı şirketleri(girişimcilik), gezip gördüğüm yerler hakkında bilgi edinimi(özellikle yurtdışı ağırlıklı), güzellik, ilişkiler, beslenme, okul tüyoları!
    Şimdiden teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  73. Yeni blog'lar görmek çok güzel. Burada birçok özene bezene hazırlanmış blogu görünce gerçekten mutlu oluyorum. İnsanların özgürce tutkularını, mutluluklarını, hüzünlerini paylaşmaları açısından harika bir platformdayız. Bu derin okyanusa daha yeni açılıyorum herkesi bloguma beklerim:
    bazeninsanahuzurgerek.blogspot.com

    YanıtlaSil
  74. merhaba, benimde iki blogum var ilki www.masallarlauyu.com bir masal sitesi anlatımlı çocuk masallarıyla çocuklarınıza hem duyusal hem de görsel bir şenlik yaşatmaya hazır olunuz. İkinci blogum ise wwww.sarkisizsarkici.com bu sitemde ise birçok sanatçının video klipleri, yepyeni albümleriyle ilgili haberler ve şarkıların sözlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz, üstelik sanatçıların konser etkinliklerine de ilk bizden öğrenebilir ve konser biletleri tükenmeden ulaşabilirsiniz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  75. blog tanıtımı ile ilgili sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. İletişim için - marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil
  76. Motivasyon yazıları yazıyorum son zamanlarda desteğe ihtiyacım var https://biradimdahablog.wordpress.com

    YanıtlaSil
  77. yıllar sonra ben de yazim, belki birine ulaşır :) ekran sayfa


    https://ekransayfa.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  78. Her türlü konuyu bulabileceğiniz bloğuma beklerim .. https://bilgibulutuuu.blogspot.com/

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *